MedicoTest investeste in calitate zi de zi Aparatele si reactivii folositi in laboratorul nostru sunt de cea mai inalta performanta si calitate.
Luni - Vineri: 07:30 - 18:00 Sambata: 08:00 - 13:00
Telefon: +40.236.46.11.19 +40.236.46.11.90
Email: office@medicotest.ro

Noutati

Galati: 0236 461119 / Braila: 0239 671119 Tecuci: 0236810555 / Focsani: 0337401293 / Barlad 0335413184 / Adjud 0337401293
Luni - Vineri: 07:30 - 18:00 Sambata: 08:00 - 13:00
office@medicotest.ro
Title Image

Despre noi

MEDICOTEST

MedicoTest – Laborator Analize Medicale
Medicina Muncii Galați Brăila

Începutul istoriei…

MedicoTest a luat viata in 1993 într-o piață in care democrația si activitățile private erau inca la inceput de drum. Am hotărât încă de pe atunci ca marele accent sa fie depus asupra calității si corectitudinii actului medical dar nu in ultimul rand asupra unor preturi corecte si competitive. Am fost primul laborator independent de pe piata de est a României si am fost cei care au deschis drumurile tuturor reușitelor ulterioare atat personale cat si ale concurentei. In același timp am fost primii care au oferit reduceri persoanelor care merita din plin aceste drepturi si ne-am menținut promisiunile si in ziua de astăzi.

Zi de zi investim in calitate pentru ca tu sa fii sigur de rezultatele tale!

Într-un laborator clinic investițiile nu se opresc si nu se vor opri niciodată.
Am introdus in 1995 primul analizor semi-automat din Galați si al doilea din România pentru depistarea hormonilor. Atunci totul era relativ, nu era nimeni pregătit pentru asa ceva. Astăzi, totul se face automat prin unul din cele mai bune analizoare automate de imunologie din lume si nimic numai este relativ, societatea cere din ce in ce mai mult si mai bun.
Am introdus pentru prima oara in sistemul privat analizoare automate de biochimie o adevărata noutate in sectorul medical romanesc oferind astfel o garanție pentru pacienți asupra calității actului medical in acest sector.
Am decis ca in 2008 sa intram mai tarziu in programul de sănătate si sa investim in aparatura de ultima ora care poate sa proceseze numere foarte mari de pacienți dar in același timp acuratețea analizelor medicale sa nu fie afectata.
Astăzi, putem spune ca suntem cel mai bine dotat laborator privat din Galati acoperind o gama variata de analize medicale oferind o precizie de ultima ora.

Schimbarea este naturala si duce la un singur lucru: Evoluție!

In 2009 am obținut certificatul ISO:15189 cu grele încercări pentru întreaga echipa care au lucrat la obținerea lui. Este o alta garanție a calității actului medical si in același timp oferă pacienților siguranța ca toate documentele cu caracter personal sunt confidențiale si păstrate in cele mai sigure condiții.

Anul 2009 a marcat pentru noi si schimbul de generație, atât in aparatura introdusa, in metodele de lucru cat si in managementul echipei. Debutul anului 2010 fiind marcat de o schimbare in managementul nostru central, acesta fiind preluat de o echipa tânăra si pregătita noilor provocări ce vor urma.

Într-o lume in schimbare totul se petrece rapid asa ca, in 2010 am decis extinderea infrastructurii si creerea de noi centre de recoltare pentru a veni in întâmpinarea tuturor pacienților mai aproape de casele lor. Procesul se petrece in aceleași condiții ca si in sediul central dar timpul de așteptare este cu mult redus. Ne-am asigurat ca actul medical sa fie acum mai apropiat de cerințele societății moderne in care trăim, dar totodată fără absolut nici un compromis medical pentru ca tu sa fii sigur de rezultatul obținut.

Astăzi la 30 de ani de la înființare deservim o piața regionala compusa din 4 județe si oferim aceleași servicii de calitate unui număr de peste 150000 de pacienți anual.

Suntem cel mai mare lanț de laboratoare privat si independent de pe piața de sud est a României oferind pacienților noștri accesul la servicii medicale de calitate la cele mai înalte standarde cu preturi accesibile. Peste 90% din analizele nostre sunt efectuate in laboratoarele proprii nefiind nevoie de externalizare astfel reducându-se timpii de așteptare si creșterea siguranței rezultatului obținut.

Pentru ca toată aceasta istorie sa fie scrisa si posibila iti mulțumesc tie draga pacient pentru încrederea pe care zilnic ne-o acorzi tu împreună cu familia ta. 

Galiatatos Emilia – Asociat Fondator

Galati

50000
pacienti anuali

si 320.000 teste

Braila

30000
pacienti anuali

si 180.000 teste

Peste

100000
de pacienti anuali

pe Grupul Medical

Ultimele postari

  • Pentru o sanatate buna si preventia aparitiei vreunei afectiuni, expertii recomanda efectuarea de analize medicale periodic. Functie de varsta pe care o avem, riscurile de imbolnavire sunt diferite, astfel incat si analizele medicale recomandate sunt altele. Pentru persoanele cu varsta de peste 20 de ani pana la 30 de ani, sunt recomandate urmatoarele analize medicale:   Analize medicale de efectuat o data pe an: - Teste la sange, pentru a depista din timp eventualele infectii in organism - Urocultura, pentru a depista din timp eventualele boli intestinale sau cancerul de colon - Testul Papanicolau, pentru a

  • Simptomele discrete prin care organismul va avertizeaza cand sufera de o afectiune hepatica sunt urmatoarele: stare de oboseala frecventa stare de greata somnolenta exagerata coloratia galbena a globului ocular coloratia galbena inchis a urinei variatii ale poftei de mancare senzatie de presiune in zona dreapta de sub coaste senzatie de acru sau amar in gura si limba uscata sangerari ale gingiilorin anumite cazuri Analizele recomandate de medici pentru a verifica starea de sanatate a ficatului si ce ne “spun” ele : AMONIUL - rezulta din analiza urinei si are o valoare mai crescuta

  • Colesterolul este o grasime care se gaseste in toate celulele organismului si sprijina functionarea optima a acestuia. Expresia “am colesterol” este eronat utilizata intrucat este absolut firesc pentru organism sa aiba aceasta grasime in celule. Colesterolul provine in proportie de 20-30% din alimentatie si restul de 70-80% este procesat de catre organism la nivelul ficatului. Exista insa doua tipuri de colesterol : colesterolul LDL denumit si colesterol “rau” intrucat acesta se depune pe peretii arterelor producand ateroscleroza si colesterolul HDL denumit si colesterol “bun” pentru ca el este eliminat din organism. Pentru a