MedicoTest investeste in calitate zi de zi Aparatele si reactivii folositi in laboratorul nostru sunt de cea mai inalta performanta si calitate.
Luni - Vineri: 07:30 - 18:00 Sambata: 08:00 - 13:00
Telefon: +40.236.46.11.19 +40.236.46.11.90
Email: office@medicotest.ro

Noutati

Galati: 0236 461119 / Braila: 0239 671119 Tecuci: 0236810555 / Focsani: 0337401293 / Barlad 0335413184 / Adjud 0337401293
Luni - Vineri: 07:30 - 18:00 Sambata: 08:00 - 13:00
office@medicotest.ro
Title Image

Despre noi

MEDICOTEST

MedicoTest – Laborator Analize Medicale
Medicina Muncii Galați Brăila

Inceputul istoriei…

MedicoTest a luat viata in 1993 intr-o piata in care democratia si activitatile private erau inca la inceput de drum. Am hotarat inca de pe atunci ca marele accent sa fie depus asupra calitatii si corectitudinii actului medical dar nu in ultimul rand asupra unor preturi corecte si competitive. Am fost primul laborator independent de pe piata de est a Romaniei si am fost cei care au deschis drumurile tuturor reusitelor ulterioare atat personale cat si ale concurentei. In acelasi timp am fost primii care au oferit reduceri persoanelor care merita din plin aceste drepturi si ne-am mentinut promisiunile si in ziua de astazi.

Zi de zi investim in calitate pentru ca tu sa fii sigur de rezultatele tale!

Intr-un laborator clinic investitiile nu se opresc si nu se vor opri niciodata.
Am introdus in 1995 primul analizor semi-automat din Galati si al doilea din Romania pentru depistarea hormonilor. Atunci totul era relativ, nu era nimeni pregatit pentru asa ceva. Astazi, totul se face automat prin unul din cele mai bune analizoare automate de imunologie din lume si nimic numai este relativ, societatea cere din ce in ce mai mult si mai bun.
Am introdus pentru prima oara in sistemul privat analizoare autoamate de biochimie o adevarata noutate in sectorul medical romanesc oferind astfel o garantie pentru pacienti asupra calitatii actului medical in acest sector.
Am decis ca in 2008 sa intram mai tarziu in programul de sanatate si sa investim in aparatura de ultima ora care poate sa proceseze numere foarte mari de pacienti dar in acelasi timp acuratetea analizelor medicale sa nu fie afectata.
Astazi, putem spune ca suntem cel mai bine dotat laborator privat din Galati acoperind o gama variata de analize medicale oferind o precizie de ultima ora.

Schimbarea este naturala si duce la un singur lucru: Evolutie!

In 2009 am obtinut certificatul ISO:15189 cu grele incercari pentru intreaga echipa care au lucrat la obtinerea lui. Este o alta garantie a calitatii actului medical si in acelasi timp ofera pacientilor siguranta ca toate documentele cu caracter personal sunt confidentiale si pastrate in cele mai sigure conditii.
Intr-o lume in schimbare totul se petrece rapid asa ca in 2009 am deschis inca 3 centre de recoltare pentru a veni in intampinarea tuturor pacientilor mai aproape de casele lor. Procesul se petrece in aceleasi conditii ca si in sediul central dar timpul de asteptare este cu mult redus. Ne-am asigurat ca actul medical sa fie acum mai apropiat de cerintele societatii moderne in care traim, dar totodata fara absolut nici un compromis medical pentru ca tu sa fii sigur de rezultatul obtinut.

Pentru ca toata aceasta istorie sa fie scrisa si posibila iti multumesc tie draga pacient pentru increderea pe care zilnic ne-o acorzi tu impreuna cu familia ta. 

Galiatatos Emilia – Asociat Fondator, Manager General

Galati

50000
pacienti anuali

si 320.000 teste

Braila

30000
pacienti anuali

si 180.000 teste

Medicina muncii

20000
de pacienti

si peste 100000 de controale medicale anuale

Peste

100000
de pacienti anuali

pe Grupul Medical

Ultimele postari

  • Pentru o sanatate buna si preventia aparitiei vreunei afectiuni, expertii recomanda efectuarea de analize medicale periodic. Functie de varsta pe care o avem, riscurile de imbolnavire sunt diferite, astfel incat si analizele medicale recomandate sunt altele. Pentru persoanele cu varsta de peste 20 de ani pana la 30 de ani, sunt recomandate urmatoarele analize medicale:   Analize medicale de efectuat o data pe an: - Teste la sange, pentru a depista din timp eventualele infectii in organism - Urocultura, pentru a depista din timp eventualele boli intestinale sau cancerul de colon - Testul Papanicolau, pentru a

  • Simptomele discrete prin care organismul va avertizeaza cand sufera de o afectiune hepatica sunt urmatoarele: stare de oboseala frecventa stare de greata somnolenta exagerata coloratia galbena a globului ocular coloratia galbena inchis a urinei variatii ale poftei de mancare senzatie de presiune in zona dreapta de sub coaste senzatie de acru sau amar in gura si limba uscata sangerari ale gingiilorin anumite cazuri Analizele recomandate de medici pentru a verifica starea de sanatate a ficatului si ce ne “spun” ele : AMONIUL - rezulta din analiza urinei si are o valoare mai crescuta

  • Colesterolul este o grasime care se gaseste in toate celulele organismului si sprijina functionarea optima a acestuia. Expresia “am colesterol” este eronat utilizata intrucat este absolut firesc pentru organism sa aiba aceasta grasime in celule. Colesterolul provine in proportie de 20-30% din alimentatie si restul de 70-80% este procesat de catre organism la nivelul ficatului. Exista insa doua tipuri de colesterol : colesterolul LDL denumit si colesterol “rau” intrucat acesta se depune pe peretii arterelor producand ateroscleroza si colesterolul HDL denumit si colesterol “bun” pentru ca el este eliminat din organism. Pentru a