MedicoTest investeste in calitate zi de zi Aparatele si reactivii folositi in laboratorul nostru sunt de inalta performanta si calitate.
Luni - Vineri: 07:30 - 18:00 Sambata: 08:00 - 13:00
Telefon: +40.236.46.11.19 +40.236.46.11.90
Email: office@medicotest.ro

Noutati

Galati: 0236 461119 / Braila: 0239 671119 Tecuci: 0236810555 / Focsani: 0337401293 / Barlad 0335413184 / Adjud 0337401293
Luni - Vineri: 07:30 - 18:00 Sambata: 08:00 - 13:00
office@medicotest.ro
Title Image

Despre noi

MEDICOTEST

MedicoTest – Laborator Analize Medicale
Medicina Muncii Galați Brăila

Începutul istoriei…

Medicotest a luat viata in 1993 într-o piață in care democrația si activitățile private erau încă la început de drum. Am hotărât încă de pe atunci ca marele accent sa fie depus asupra calității si corectitudinii actului medical dar nu in ultimul rand asupra unor preturi corecte si competitive. Inca de la început standardele impuse in laboratoare au fost riguroase atât in ce privește tehnica de laborator cat si in privința personalului angajat.

Zi de zi investim in calitate pentru ca tu sa fii sigur de rezultatele tale!

Într-un laborator clinic investițiile nu se opresc si nu se vor opri niciodată.
In 1995 am introdus primul analizor semi-automat de biochimie in laboratorul nostru din Galați si la scurt timp dupa acesta am introdus un analizor semi-automat de depistare a hormonilor. In perioada anilor 90 s-a făcut ușor si treptat trecerea de la vechile practici in laboratoarele clinice către sistemele automate.

Astăzi, in majoritatea laboratoarelor din lume, analizele se procesează de aparatura automata si semi-automata. Metodele manuale sunt de multe ori de domeniul trecutului fiind regăsite in special in domenii precum microbiologia.

Medicotest este la curent cu evoluția tehnologiei in domeniu prin constanta legătură cu furnizorii noștri care sunt acreditați atat de organismele naționale cat si internaționale. Analizoarele si reactivii pe care laboratoarele Medicotest le folosesc in actul medical sunt numai de la companii de renume internațional.

Aparatura automata si liniile de procesare complet automate nu pot fi operate decât de personal de laborator bine pregătit. Medicotest depune eforturi constate de îmbunătățire a personalului de laborator si a celor implicați in recoltarea de probe biologice prin efectuarea de traininguri cu furnizorii de aparatura cat si prin controale interne. Principiul nostru a fost si va rămâne îmbunătățire continua.

Schimbarea este naturala si duce la un singur lucru: Evoluție!

In 2009 am obținut certificatul ISO:15189 cu grele încercări pentru întreaga echipa care au lucrat la obținerea lui. Este o alta garanție a calității actului medical si in același timp oferă pacienților siguranța ca toate documentele cu caracter personal sunt confidențiale si păstrate in condiții sigure.

Anul 2009 a marcat pentru noi si schimbul de generație, atât in aparatura introdusa, in metodele de lucru cat si in managementul echipei. Debutul anului 2010 fiind marcat de o schimbare in managementul nostru central, acesta fiind preluat de o echipa tânăra si pregătita noilor provocări ce vor urma.

Într-o lume in schimbare totul se petrece rapid asa ca, in 2010 am decis extinderea infrastructurii si creerea de noi centre de recoltare pentru a veni in întâmpinarea tuturor pacienților mai aproape de casele lor. Procesul se petrece in aceleași condiții ca si in sediul central dar timpul de așteptare este cu mult redus. Ne-am asigurat ca actul medical sa fie acum mai apropiat de cerințele societății moderne in care trăim, dar totodată fără absolut nici un compromis medical pentru ca tu sa fii sigur de rezultatul obținut.

Astăzi, la peste 30 de ani de la înființare, deservim o piața formata din 4 județe in Sud-Estul României si un număr anual de peste 100.000 de pacienți. In jur de 90% din analizele nostre sunt efectuate in laboratoarele proprii nefiind nevoie de externalizare astfel reducându-se timpii de așteptare si creșterea siguranței rezultatului obținut.

Pentru ca toată aceasta istorie sa fie scrisa și posibila iți mulțumesc ție draga pacient pentru încrederea pe care zilnic ne-o acorzi tu împreună cu familia ta. 

Galiatatos Emilia – Asociat Fondator

Galati

50000
pacienti anuali

si 320.000 teste

Braila

30000
pacienti anuali

si 180.000 teste

Peste

100000
de pacienti anuali

pe Grupul Medical

Ultimele postari

  • Pentru o sanatate buna si preventia aparitiei vreunei afectiuni, expertii recomanda efectuarea de analize medicale periodic. Functie de varsta pe care o avem, riscurile de imbolnavire sunt diferite, astfel incat si analizele medicale recomandate sunt altele. Pentru persoanele cu varsta de peste 20 de ani pana la 30 de ani, sunt recomandate urmatoarele analize medicale:   Analize medicale de efectuat o data pe an: - Teste la sange, pentru a depista din timp eventualele infectii in organism - Urocultura, pentru a depista din timp eventualele boli intestinale sau cancerul de colon - Testul Papanicolau, pentru a

  • Simptomele discrete prin care organismul va avertizeaza cand sufera de o afectiune hepatica sunt urmatoarele: stare de oboseala frecventa stare de greata somnolenta exagerata coloratia galbena a globului ocular coloratia galbena inchis a urinei variatii ale poftei de mancare senzatie de presiune in zona dreapta de sub coaste senzatie de acru sau amar in gura si limba uscata sangerari ale gingiilorin anumite cazuri Analizele recomandate de medici pentru a verifica starea de sanatate a ficatului si ce ne “spun” ele : AMONIUL - rezulta din analiza urinei si are o valoare mai crescuta

  • Colesterolul este o grasime care se gaseste in toate celulele organismului si sprijina functionarea optima a acestuia. Expresia “am colesterol” este eronat utilizata intrucat este absolut firesc pentru organism sa aiba aceasta grasime in celule. Colesterolul provine in proportie de 20-30% din alimentatie si restul de 70-80% este procesat de catre organism la nivelul ficatului. Exista insa doua tipuri de colesterol : colesterolul LDL denumit si colesterol “rau” intrucat acesta se depune pe peretii arterelor producand ateroscleroza si colesterolul HDL denumit si colesterol “bun” pentru ca el este eliminat din organism. Pentru a